Guardiola verbiedt pizza's en drankjes bij Man City

27 juli 2016, 09:39

In zijn eerste weken als manager van Manchester City heeft Pep Guardiola zijn spelers duidelijk gemaakt dat ze moeten leven als echte professionals. De Spanjaard heeft zijn pupillen bijvoorbeeld verboden om pizza's te eten. De coach, die deze zomer van Bayern München overkwam, wil geen overgewicht zien.

Gaël Clichy laat in Britse media doorschemeren dat Guardiola vindt dat zijn spelers het vak uiterst serieus moeten nemen en veel rekening moeten houden met hun voedselpatroon. Junkfood en slechte drankjes moeten de spelers van Man City van de coach laten staan. "Alles is duidelijk gemaakt aan ons. Elk detail telt, zowel binnen als buiten het veld. Je gezondheid is belangrijk. Als je te zwaar bent, dan laat Guardiola je niet met het team trainen. Een aantal spelers doet daarom nog niet mee met de rest", aldus Clichy.

"We zijn profs en moeten onze verantwoordelijkheid nemen en gezond leven", vervolgt de Fransman van Man City. "Daarom heeft Guardiola het verboden om pizza's te eten en bepaalde drankjes te drinken", aldus Clichy, die de eerste weken met de Spaanse trainer 'ongelofelijk' noemt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen