Arsenal gaat met spoed op zoek naar verdediger

27 juli 2016, 09:49

De spoeling in de achterhoede van Arsenal is door het wegvallen van Per Mertesacker wel erg dun geworden. Naast de Duitse verdediger staat ook Gabriel Paulista buitenspel wegens een amandelontsteking en is Laurent Kosciely nog niet in training vanwege zijn aanwezigheid op het EK. Het is voor de Londense topclub daarom zaak om snel een nieuwe verdediger te halen.

Arsene Wenger is er veel aan gelegen om op korte termijn een verdediger aan te trekken. "Ik weet niet precies hoe lang Mertesacker eruit zal liggen, maar dat zal zeker een aantal maanden zijn. Het is nu wel erg krap geworden, waardoor we een vervanger gaan halen", stelt de Franse manager van The Gunners. De namen van Shkodran Mustafi (Valencia) en Thomas Vermaelen (FC Barcelona, ex-Arsenal) zingen rond in het Emirates Stadium.

Lacazette nog niet vergeten

Ondertussen bereidt Arsenal mogelijk een nieuw bod op Alexandre Lacazette voor. De Londenaren zagen eerder een bod van 35 miljoen euro van tafel geveegd worden, maar zullen hun inzet volgens L'Équipe verhogen. Vermoedelijk moet er meer dan 50 miljoen euro betaald worden voor de goaltjesdief van Olympique Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen