Gomes tekent voor vijf jaar bij Barça: "De beste keuze"

27 juli 2016, 13:38

André Gomes is woensdagmiddag officieel gepresenteerd bij FC Barcelona, waar de middenvelder een contract voor vijf seizoenen heeft getekend. De 22-jarige Portugese international kent een zomer om nooit te vergeten: eerst won hij met zijn land het EK in Frankrijk, daarna maakte hij dus een droomtransfer.

Gomes werd ook verband gebracht met Real Madrid, maar stapte dus van Valencia over naar Barcelona. "Ik ben blij dat ik naar deze geweldig club kon en hoop dat ik fantastische momenten ga beleven in Camp Nou. Dit was de beste keuze voor mijn carrière. Ik hoop hier veel te leren en elke dag te groeien. Ik wil hier een betere speler worden", aldus Gomes.

Het Spaanse AS stelt dat Barça 35 miljoen euro naar Valencia overmaakt voor Gomes. Dit bedrag kan nog flink oplopen door bonussen. "Ik ben een speler die anderen graag helpt. Alles winnen wat mogelijk, dat is mijn doel. Dat is namelijk de mentaliteit van Barcelona", stelt de Portugees, die de vierde zomeraanwinst van Barcelona is na Samuel Umtiti, Denis Suárez en Lucas Digne.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen