Tadic kijkt uit naar weerzien: "Was een prachtige tijd"

27 juli 2016, 15:03

Dusan Tadic geniet van de oefentrip van Southampton door Nederland. De Servische aanvaller speelde al met de Premier League-club tegen PEC Zwolle (4-0 winst) en neemt het ook nog op tegen FC Twente en FC Groningen. Het zijn bijzondere wedstrijden voor Tadic, aangezien hij in het verleden bij beide clubs speelde.

Tadic werd twee jaar geleden door Southampton overgenomen van Twente, dat de Serviër op haar beurt twee jaar daarvoor had weggekaapt bij Groningen. "Het is altijd mooi om tegen je oude clubs te spelen. Ik heb er prachtige tijden beleefd", zegt Tadic op de website van zijn Engelse werkgever. "Ik kende twee geweldige seizoenen bij Groningen en de twee jaren bij Twente waren ook fantastisch. Er zijn veel dingen veranderd bij beide clubs, in termen van de spelers die er nu spelen. Er zijn nog weinig spelers over van mijn tijd. Toch werken er nog genoeg mensen bij de clubs die ik goed ken. Het is mooi om herinneringen met deze mensen op te halen."

Tadic moest het duel met PEC Zwolle afgelopen zaterdag wegens een blessure aan zich voorbij laten gaan. Hij was aanvankelijk een vraagteken voor het weerzien met Twente, maar is optimistisch gestemd. "Het gaat alweer een stuk beter. Het was slechts uit voorzorg. Ik had een paar dag wat klachten, maar daar is ook alles mee gezegd."

Southampton speelt vandaag (woensdag) tegen Twente, zaterdag is Groningen de tegenstander.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen