Roma bleef geloven in Strootman: "Ik ben erg dankbaar"

28 juli 2016, 19:48

Kevin Strootman vindt het geweldig dat AS Roma ondanks zijn blessureleed altijd veel vertrouwen in hem heeft gehouden. De Nederlandse middenvelder heeft tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn dankbaarheid richting zijn Romeinse werkgever uitgesproken.

Strootman arriveerde in 2013 in het Stadio Olimpico en groeide bij Roma binnen een mum van tijd uit tot een publiekslieveling. Zijn ontwikkeling stagneerde echter, omdat de 26-jarige Nederlander meerdere keren onder het mes moest wegens serieuze knieproblemen. Desondanks bleef Roma in hem geloven. "Misschien is het voor andere spelers anders, maar ik ben Roma heel erg dankbaar."

Na een zeer moeilijke tijd is Strootman weer steeds fitter aan het worden. Hij maakte aan het eind van vorig seizoen zijn comeback en speelde zelfs nog mee in meerdere interlands van het Nederlands elftal. "Na drie seizoenen blessureleed is het belangrijk om weer veel te kunnen spelen. Over drie weken staan de belangrijkste wedstrijden van het jaar al op de agenda: de play-offs van de Champions League."

Met Roma oefent Strootman eerst nog tegen Liverpool en Montreal Impact. "Dat zijn erg belangrijke wedstrijden, we moeten onze kwaliteiten laten zien. Ik ben in ieder geval blij dat ik weer vol met het team meedoe. Ik voel me goed", aldus de middenvelder, die wel baalt dat Miralem Pjanic naar Juventus verkast is. "Zij hadden al een geweldig team en hebben nu ook nog een van onze sterkhouders gekocht. Voor ons is het een groot verlies, maar we moeten ons focussen op onszelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen