Promes, Van Kessel en Tannane gelijk, Bizot wint

28 juli 2016, 23:11

Naast Heracles Almelo (1-1 tegen Arouca) en AZ (1-0 tegen PAS Giannina) was er donderdagavond nog meer Nederlandse inbreng in de wedstrijden die gespeeld werden in het kader van de derde voorronde van de Champions League.

Zo speelde Quincy Promes de hele wedstrijd mee bij Spartak Moskou, dat met 1-1 gelijkspeelde bij het Cyrpiotische AEK Larnaca. Ook Gino van Kessel speelde gelijk. Hij deed dat met Slavia Praag tegen Rio Ave uit Portugal: 0-0. Oussama Tannane maakte ook zijn opwachting in een doelpuntloze remise. De vleugelaanvaller stond in de basis in de 0-0 tussen Saint-Etienne en AEK Athene. De ex-Heraclied werd na 64 minuten spelen gewisseld.

Marco Bizot wist met Racing Genk wel tot een overwinning te komen. Dankzij een goal van Leon Bailey won de Belgische club met 1-0 van het Ierse Cork City, waartegen Bizot dus zijn doel schoon wist te houden.

Jordy Buijs bij de Roemeense club Pandurii op de bank tijdens de thuiswedstrijd tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv (1-3 verlies). Jos Hooiveld zat ook negentig minuten in de dug-out, bij de uitwedstrijd van het Zweedse AIK Solna tegen Panathinaikos (1-0 verlies).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen