Pelupessy deelde ervaringen met ploeggenoten

29 juli 2016, 13:47

Voor veel spelers van Heracles Almelo was het duel met Arouca in de derde voorronde van de Europa League (1-1) het debuut in Europees verband. Dat geldt echter niet voor voormalig FC Twente-speler Joey Pelupessy.

"Bij FC Twente heb ik ooit twee wedstrijden Europees mogen spelen. Jongens van de huidige selectie komen dan wel naar je toe om te vragen hoe dat was, maar voor de echte verhalen gaan ze eerder naar Ramon Zomer of Mark-Jan Fledderus", zegt Pelupessy op de officiële website van Heracles. Zomer heeft inmiddels zeventien Europese duels gespeeld, Fledderus twee.

Heracles was de bovenliggende partij tegen Arouca, maar kwam niet verder dan 1-1. "Dat is hartstikke zuur en zal volgende week anders moeten", baalt Pelupessy. "Tijdens de wedstrijd heb ik nog tegen de jongens gezegd dat we op moesten passen. Als je zo dominant bent, is het soms moeilijk om de concentratie vast te houden. Ik sta hier als een boer met kiespijn. Aan de andere kant, we hebben er in de play-offs wel eens beroerder voorgestaan dus dit moet ook te doen zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen