Cocu: "Wedstrijd tegen tegenstander van formaat"

29 juli 2016, 16:09

PSV gaat zondag voor titelprolongatie in de Johan Cruijff Schaal. De landskampioen pakte de nationale Supercup vorig jaar ten koste van FC Groningen. Dit seizoen krijgt PSV te maken met Feyenoord, een tegenstander die hoger wordt aangeslagen dan de noorderlingen.

"Dit is een wedstrijd tegen een tegenstander van formaat", zegt coach Phillip Cocu op de officiële website van PSV. "Feyenoord is verder dan het vorig jaar was. Ik verwacht een interessante krachtmeting. Ik zie Feyenoord als één van de drie grote titelkandidaten voor komend seizoen. Ik verwacht dat zij zich samen met ons en Ajax in de strijd om het kampioenschap mengen."

Ook aanvoerder Luuk de Jong schoof aan voor de persconferentie in Zeist. Vorig jaar scoorde de aanvaller twee keer tegen FC Groningen in de strijd om de Supercup. Eerder pakte hij de prijs twee keer met FC Twente. "Ik heb er nu drie gewonnen en daarin heb ik drie keer gescoord. Ik hoop zondag ook weer belangrijk te zijn", aldus De Jong. Hij aast op revanche na de oefennederlaag van afgelopen dinsdag tegen FC Eindhoven. "Ik kan niet tegen mijn verlies. Ik baal dat we dinsdag niet van FC Eindhoven wonnen. Dat wil ik zondag rechtzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen