Van Bronckhorst: "Beginnen met prijs goed voor moraal"

Ger
29 juli 2016, 16:15

Giovanni van Bronckhorst hoopt zondag beslag te leggen op zijn tweede trofee als trainer van Feyenoord. Ruim drie maanden na de winst in het toernooi om de KNVB Beker wacht landskampioen PSV in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

"Deze ploegen hebben weinig geheimen voor elkaar. PSV is een heel sterke ploeg, die vorig seizoen in mijn ogen terecht kampioen is geworden. Maar wij zijn klaar voor deze wedstrijd", zegt Van Bronckhorst op de clubwebsite. "Als je kans hebt om een prijs te winnen, dan moet je daar vol voor gaan. Dat zullen we dan ook doen zondag. Het seizoen beginnen met een prijs is goed voor de moraal."

De trainer hoopt te kunnen beschikken over Brad Jones en Jens Toornstra, die eerder deze week met blessures kampten. "We moeten even afwachten hoe de reactie morgen is. We zullen in ieder geval met niemand risico's nemen zondag." Sven van Beek, Kenneth Vermeer en Warner Hahn zullen sowieso ontbreken.

Van Bronckhorst is blij met de steun van de eigen supporters. In de ArenA nemen zondag 5.500 Feyenoord-fans plaats. "Het is belangrijk om bij zo'n wedstrijd veel support te krijgen. Bij uitwedstrijden tegen Ajax gaan er nooit supporters mee, maar ik hoop dat dit in de toekomst wel weer mogelijk zal zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen