Karsdorp put hoop uit tweede helft van Feyenoord

31 juli 2016, 21:20

Feyenoord is er niet in geslaagd om voor de eerste keer in de 21ste eeuw met de Nederlandse Supercup aan de haal te gaan. De Rotterdammers, die de eerste prijs van het seizoen in 1991 en 1999 wisten te grijpen, moesten in de Amsterdam ArenA in de strijd om de Johan Cruijff Schaal het onderspit delven tegen PSV: 0-1.

"Complimenten voor de ploeg, maar we vergaten onszelf te belonen", concludeerde Rick Karsdorp na afloop tegenover de verzamelde media. De rechtsback baalt stevig van het verlies, maar vindt dat het spel in de tweede helft perspectief biedt. "Toen zag je dat we gewoon goed kunnen voetballen. Daar moeten we op voortborduren."

In de eerste helft werd Feyenoord afgetroefd, maar na rust ging het vele malen beter. "We kregen vier à vijf kansen op rij in een paar minuten, die goal had gewoon moeten vallen", vindt Karsdorp, die onder meer Tonny Vilhena en Dirk Kuyt grote kansen zag missen. "Op het einde gingen we wat opportunistisch spelen. Eric Botteghin ging mee naar voren en we hoopten dat de bal een keer goed zou vallen. Dat is helaas niet gebeurd en dat is doodzonde", verzucht de vleugelverdediger.

"In de voorbereiding hebben we van goede tegenstanders gewonnen, maar ditmaal lukte het helaas niet", vervolgt Karsdorp. "Jammer, maar op naar volgende week", aldus de flankbestrijker, die daarmee doelt op de seizoensopener tegen FC Groningen (uit). "We gaan er dit seizoen weer vol voor. Iedereen is zo goed als bij elkaar gebleven en dat is een goed teken. Met deze tweede helft kunnen we bovendien verder."

[photo,99584,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen