Hendrix te goed voor de bank? "Tja, zo denk ik zelf wel"

1 augustus 2016, 07:00

Wat opviel in de 0-1 overwinning van PSV op Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, was dat Jorrit Hendrix een dijk van een wedstrijd speelde op het Eindhovense middenveld. De vraag is echter, net als voorgaande jaren, of de controleur dit seizoen wél zeker van een basisplek zal zijn.

FCUpdate.nl vroeg de sterk spelende Hendrix na afloop van de winst tegen Feyenoord of hij niet te goed is om geen onbetwiste basisspeler te zijn bij PSV. "Tja, zo denk ik er zelf het liefst wel over", antwoordde de middenvelder. "De keuze ligt bij de trainer. Ik moet er naar toewerken dat hij me als eerst op het wedstrijdformulier zet. Het is de bedoeling om zo goed mogelijk te spelen en daarmee te zorgen dat de trainer niet meer om mij heen kan", aldus het jeugdexponent van PSV.

De basisplaats van Hendrix zou weleens kunnen afhangen van het vraagstuk of Marco van Ginkel, die nu nog bij Chelsea rondloopt, wederom bij PSV gestald zal worden. "Vragen daarover heb ik al vaak gehad, maar ik heb eigenlijk geen zin om daar weer op in te gaan", aldus Hendrix, die stelt dat de concurrentie sowieso wel groot is. "Of hij nou wel komt of niet, je moet toch voor je plekje knokken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen