Arsenal verschalkt Chivas, defensieve aanwinst scoort

1 augustus 2016, 07:52

Arsenal heeft in de nacht van zondag op maandag een vriendschappelijke overwinning geboekt in Los Angeles. De Mexicaanse club Chivas Guadalajara werd met 3-1 kopje onder gedrukt op het StubHub Center, de thuishaven van LA Galaxy.

Onder toeziend oog van meer dan 25.000 toeschouwers opende zomeraanwinst Rob Holding de score tegen de Mexicanen. De verdediger, overgenomen van Bolton Wanderers, trof doel in de 34ste minuut en zag Alex Oxlaide-Chamberlain en Chuba Akpom de stand uitbreiden in de tweede helft. Met een benutte penalty maakte invallen Angel Zaldivar de stand nog wat draaglijker voor Chivas.

Arsenal-manager Arsene Wenger hield sterren als Mesut Özil en Petr Cech aan de kant, maar liet versterking Grant Xhaka voor het eerst in de basis beginnen. Holding kreeg naast Calum Chambers in het centrum van de defensie de kans om zich te laten zien tegen de nummer vijf van het afgelopen seizoen in Mexico. Gabriel Paulista, Per Mertesacker en Laurent Koscielny zijn op dit moment nog niet beschikbaar voor Wenger.

Arsenal trapt het nieuwe Premier League-seizoen op zondag 14 augustus af tegen Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen