Groningen heet Bosnische verdediger Memisevic welkom

1 augustus 2016, 19:29

Samir Memisevic wordt definitief speler van FC Groningen. De 22-jarige verdediger uit Bosnië-Herzegovina tekende maandag een contract voor drie seizoenen in het Noordlease Stadion. Memisevic wordt overgenomen van FK Radnik Bijeljina, een club uit zijn vaderland.

"Ik ben goed in de duels, heb een goede pass en kan aardig dribbelen", zegt Memisevic op de officiële website van FC Groningen als hem wordt gevraagd zichzelf te beschrijven. "De mensen zeggen dat ik een stevige verdediger ben en ook in het ziekenhuis zeiden ze over mijn medische testen dat alles er fysiek erg goed uit zag."

Bosnisch international Memisevic stond in de belangstelling van meerdere clubs, maar koos voor FC Groningen. "Een grote club met een mooie traditie", vertelt hij over zijn nieuwe werkgever. "Ze hebben me vaak bekeken en daaruit spreekt vertrouwen. Ik kon naar de topclubs in eigen land en er was veel interesse van andere clubs, maar samen met mijn management denk ik dat Groningen de beste optie is. Ik weet dat de trainer (Ernest Faber, red.) zelf een goede centrale verdediger was, dus hij kan mij veel leren. De ambities van het club, het halen van Europees voetbal, zijn ook mijn ambities en ik hoop het team te kunnen helpen in het behalen van die doelstellingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen