Vd Gaag haalt met Excelsior verdediger op bij oude club

2 augustus 2016, 09:58

Mitchell van der Gaag sluit Milan Massop weer in de armen. De nieuwe trainer van Excelsior werkte vorig seizoen al met de 22-jarige verdediger samen bij FC Eindhoven en heeft hem nu weer verwelkomd op Woudestein. De speler, die als linksachter en in het centrum van de defensie kan spelen, tekent voor één seizoen in Kralingen met een optie voor nog een jaar.

"Ik ben er hartstikke blij mee", reageert Massop, die dus herenigd wordt met Van der Gaag. "Met FC Eindhoven heb ik vorig jaar een goed seizoen gedraaid en daarna heb ik goed contact met de trainer gehouden. In goed overleg is mijn contract daar onlangs ontbonden en toen was 1 en 1 eigenlijk 2. Zo is het contact met Excelsior ontstaan", aldus de aanwinst van Excelsior op de clubwebsite.

Massop startte zijn loopbaan bij DVV Duinen en kwam via Vitesse en De Graafschap terecht bij Eindhoven. "Met die club waren we afgelopen jaar ook dichtbij promotie en nu speel ik straks alsnog in de Eredivisie", zegt de verdediger. "Ik moet in Rotterdam keihard gaan werken en mijn best gaan doen. Ik heb nog nooit in de Eredivisie gespeeld, dus ik vind het lastig om te weten wat ik kan verwachten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen