Guardiola: "Fans komen naar het stadion voor Sané"

2 augustus 2016, 12:53

Pep Guardiola, sinds deze zomer de manager van Manchester City, is dolblij met de komst van Leroy Sané. De Engelse topclub neemt de aanvaller over van Schalke 04. Met de deal is naar verluidt 50 miljoen euro gemoeid, waarmee Sané nu de duurste Duitse voetballer ooit is.

"Hij is een speciaal talent en een opwindende speler, één voor wie de supporters naar het stadion zullen komen", zegt Guardiola op de officiële website van Manchester City over de komst van Sané. "Hij is technisch heel vaardig en sterk aan de bal, er is veel bewondering voor zijn manier van voetballen. Hij is snel, brengt anderen graag in stelling om te scoren, werkt hard voor de ploeg en kan zelf ook doelpunten maken. Hij heeft een heel positieve instelling en zal goed binnen onze selectie passen."

"Met zijn 20 jaar is hij nog steeds in ontwikkeling, maar toch is hij al international van Duitsland. Ik ben van mening dat hij een fantastische aanwinst is voor onze club. We zijn heel blij dat hij bij ons heeft getekend", aldus Guardiola.

Sané zelf is op zijn beurt lovend over Guardiola. "Hij is een van de redenen waarom ik naar City gekomen ben. Hij heeft me overtuigd. Onder Guardiola kan ik doorgroeien en de volgende stap zetten in mijn carrière. Hij kan me een meer complete speler maken", stelt de aanwinst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen