AZ neemt jeugdspeler Til mee naar Griekenland

3 augustus 2016, 11:10

Guus Til, afkomstig uit de jeugdopleiding van de club, zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie van AZ. De Alkmaarse club meldt woensdag dat de 18-jarige middenvelder is geselecteerd voor de return tegen PAS Giannina in de derde voorronde van de Europa League. AZ verdedigt donderdag in Griekenland een 1-0 voorsprong.

Rens van Eijden is ook meegereisd met AZ. De verdediger is herstellende van een gebroken neus, maar coach John van den Brom verklapte dinsdag al dat hij terugkeert in de basis. De geblesseerden Ben Rienstra (voet) en Jop van der Linden (heup) zijn in Alkmaar achter gebleven, terwijl Muamer Tankovic met de Zweedse olympische voetbalploeg in Rio de Janeiro verblijft.

De aftrap van PAS Giannina - AZ is met een uur vervroegd, van 20.00 uur tot 19.00 uur Nederlandse tijd. Daardoor valt de wedstrijd samen met de return van Heracles Almelo in Portugal tegen Arouca. FOX Sports doet van beide duels rechtstreeks verslag. Mensen die beide wedstrijden willen zien, kunnen terecht bij het schakelprogramma op FOX Sports 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen