Real Madrid en Paris Saint-Germain praten over Jesé

3 augustus 2016, 14:47

Jesé Rodríguez stapt mogelijk over naar Paris Saint-Germain. De 23-jarige Spaanse aanvaller is in gesprek met de Franse kampioen, zo heeft zijn coach Zinedine Zidane bij Real Madrid laten weten. Jesé staat nog tot de zomer van 2017 onder contract in het Estadio Santiago Bernabeu, maar wil vanwege een gebrek aan speeltijd graag vertrekken.

"De transfer is nog niet beklonken, de gesprekken gaan echter wel voorspoedig", zegt Zidane. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Gareth Bale zijn de vaste aanvallers van Real Madrid en met de terugkeer van Alvaro Morata bij de club worden de kansen op speeltijd voor Jesé alleen maar kleiner.

Mocht Jesé inderdaad naar Paris SG vertrekken, dan sluit Zidane een terugkoopclausule in het contract niet uit. Dezelfde constructie werd eerder al gebruikt bij Alvaro Morata. De aanvaller speelde de afgelopen twee jaar voor Juventus, maar werd deze zomer voor 30 miljoen euro teruggekocht. "Ik hoop dat hij in de toekomst hier terugkeert, want Real Madrid is zijn thuis", aldus Zidane over Jesé.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen