'Pi-Air': Feyenoord komt dichterbij, maar pakt titel niet

3 augustus 2016, 16:47

Pierre van Hooijdonk kijkt uit naar de start van het nieuwe erediviseizoen en is natuurlijk benieuwd hoe zijn oude club Feyenoord het er komend jaar vanaf zal gaan brengen. Hoewel de oud-spits inschat dat de Rotterdammers dichter bij Ajax en PSV kunnen komen, gelooft hij niet in het eerste landskampioenschap sinds 1999.

"Ik ga er niet van uit dat ze de titel pakken", voorspelt Van Hooijdonk in gesprek met de NOS. "Natuurlijk, Leicester City heeft laten zien dat alles mogelijk is. Maar ik verwacht niet dat Feyenoord het gat van 21 punten van vorig seizoen met PSV kan dichten. En ze komen nog twintig doelpunten tekort", weet Pi-Air. "Ik denk ook wel dat ze dichter bij Ajax en PSV kunnen komen, maar een titelkandidaat, nee, dat niet."

De komst van Steven Berghuis vindt Van Hooijdonk wel een goede zaak. "Berghuis is natuurlijk een echte rechtsbuiten, een speler die een man kan passeren. Dan krijg je ook meer actie voor de goal. Feyenoord had met Elia één echte buitenspeler, nu hebben ze er twee. Jens Toornstra is het kind van de rekening. Een middenvelder met scorend vermogen. Hij zou het liefst achter de spits willen spelen, maar ja, daar staat Dirk Kuijt", aldus Van Hooijdonk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen