Europese droom Heracles Almelo eindigt in Arouca

4 augustus 2016, 20:56   Bijgewerkt: 4 augustus 2016, 22:15

Het is Heracles Almelo niet gelukt om door te stomen in de voorrondes van de Europa League. Terwijl het in eigen huis duidelijk sterker was dan tegenstander Arouca, beleefde de ploeg van John Stegeman in Portugal een moeilijkere avond en kwam het één goal tekort. Een fel en grimmig duel eindigde in 0-0.

Ook voor zo'n 60 supporters, die meereisden met hun club richting Portugal, was het allemaal behoorlijk wennen. Hun reis werd wat avontuurlijker dan verwacht toen de bus problemen kreeg op een steile bergweg. Volgens een verslaggever van de Tubantia, die zich onder het gezelschap bevond, moesten meerdere fans overgeven en was het maar de vraag of ze het beginsignaal zouden halen in het stadion.

Dat lukte, gelukkig, maar veel hadden de buspassagiers niet gemist. De eerste helft was niet denderend. Heracles had vaak de bal, maar deed er te weinig mee, terwijl Arouca een enkele kans wist te creëren. Iliass Bel Hassani, normaal gesproken de smaakmaker bij de Tukkers, zat totaal niet in de wedstrijd en Paul Gladon - trefzeker in Almelo - bevond zich op een eiland.

Het leidde tot frustraties bij de mannen uit Almelo. Ze wilden zo graag, zeker voor de ogen van een fanatiek en fluitend publiek. Bram Castro hield op zijn beurt de hoop levend door een grote kans voor Arouca te keren, maar Heracles miste voorin een type Vincent Vermeij die nog niet speelgerechtigd was. Een fikse domper voor Almelo. Ongeslagen in Europa, maar zonder een plek in de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen