Heracles wil zich revancheren tegen aanvallend Roda

5 augustus 2016, 20:21

Drie dagen na de uitschakeling door Arouca in de derde voorronde van de Europa League kan Heracles Almelo weer aan de bak. De Overijsselse club sluit de eerste speelronde van het nieuwe eredivisieseizoen komende zondag af met een uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade.

Stegeman: "We willen onszelf revancheren"

Stegeman heeft geen verklaring voor het mindere spel tegen Arouca. "Je zoekt naar verklaringen. Wat hadden we anders kunnen doen? Ik kan van alles bedenken, maar soms heb je het ook niet in eigen hand", vervolgt Stegeman. De coach kan tegen Roda JC niet beschikken over Ramon Zomer. De verdediger viel in de tweede helft tegen Arouca uit. Hij werd vervangen door Justin Hoogma. Dat zal ook in het Parkstad Limburg Stadion het geval zijn.

Anastasiou belooft aanvallend voetbal bij Roda

"Vorig seizoen lag de nadruk op het verdedigen, nu moet de blik naar voren. Mijn favoriete systeem is 4-3-3, al zal je daarin flexibel moeten zijn als het tegenzit. Het belangrijkste is wat je als team uitstraalt op het veld", weet Anastasiou. "Wil je er alles aan doen om te winnen of probeer je alleen maar doelpunten te voorkomen? Die houding slaat over op de supporters. We willen gaan werken aan een speelstijl waarmee we onze fans het plezier teruggeven. Samen met onze supporters zullen we het namelijk moeten doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen