Fraser na 4-1 overwinning: "Waanzinnig gevoel"

7 augustus 2016, 09:32

Na vijf van de negen wedstrijden in de eerste speelronde van de Eredivisie staat Vitesse bovenaan. De ploeg van coach Henk Fraser zegevierde zaterdag in de uitwedstrijd tegen Willem II met 4-1. Het bezorgt de oefenmeester een heerlijk gevoel.

"Ik kijk nog niet meteen naar het koploperverhaal", zegt Fraser in gesprek met Omroep Gelderland. "Maar vooral de overwinning, de eerste uitwedstrijd en vier doelpunten geven een waanzinnig gevoel. Ik ga niet ontkennen dat er wel een bepaalde spanning was bij mij. Het begin was ook wat nerveus. Normaal heb ik wat meer rust, maar als ik wat zenuwachtiger ben, ga ik meer lachen. Maar nu lach ik van blijdschap."

Fraser liet de pas 16-jarige Mitchell van Bergen debuteren in Tilburg. "We hebben bepaalde ambities en het is aan ons om dat waar te maken. We hebben mensen die het op kunnen vangen als we met schorsingen, blessures en vormverlies te maken krijgen", vervolgt Fraser. "Mitchell van Bergen doet het voornamelijk zelf. Hij is talentvol, dat ziet iedereen. Professionaliteit en mentale weerbaarheid zijn ook kwaliteiten. Ondanks zijn leeftijd is hij al bezig met al die zaken. Het wordt in de toekomst waarschijnlijk heel erg genieten van deze man. Als hij goed genoeg is, is hij ook oud genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen