De Koning: "Moeten iets sterker en slimmer worden"

7 augustus 2016, 12:28

Go Ahead Eagles-coach Hans de Koning is niet in de war na de 3-0 nederlaag van zijn elftal in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag, zaterdag in de eerste speelronde van de Eredivisie. Wel stelt de oefenmeester dat zijn ploeg moet leren van het verlies in het Kyocera Stadion.

"Bij de 1-0 hadden we attenter moeten zijn, maar daarna hadden we een fase dat we aardig meevoetbalden en kansen hadden op de gelijkmaker. We hadden echter pech met de bal op de paal, anders kwam je terug tot 1-1", aldus De Koning bij de NOS. "Daarna geef je twee goals weg die je niet weg hoeft te geven, maar dat zijn leermomenten."

"Het wordt een lange weg, maar dat wisten we van te voren. Aan het einde van de rit worden de bloemen pas verdeeld. Tegen ADO ging het in fases best aardig, maar soms lag de boel achterin open. Dat zijn leermomenten", vervolgt De Koning. "Van een paar keer verliezen raken we niet in de war, zo is het nou eenmaal. Als alles meezit, dan gaat het best aardig en kunnen we ons dingetje doen. Als het echter tegenzit, dan zie je dat ADO beter is dan wij. We zijn pas één dag onderweg. We moeten niet ineens anders worden, maar wel iets sterker en slimmer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen