Padt gedesillusioneerd: "Dit gaan we bespreken"

7 augustus 2016, 16:05

Sergio Padt werd deze zomer door de nieuwe coach Ernest Faber aangewezen als aanvoerder van FC Groningen, maar beleefde een dramatische vuurdoop als nieuwbakken captain van de club uit het noorden. In het eigen Noordlease Stadion ging de goalie met zijn ploeg met 0-5 ten onder tegen Feyenoord.

"Het was gewoon heel slecht van onze kant. We hadden zelfs nog meer doelpunten tegen kunnen krijgen", concludeerde Padt na afloop in de mixed zone van de thuishaven van Groningen. We zijn allemaal schuldbewust, we hebben met z'n allen gefaald", vindt de 26-jarige doelman.

De eerste helft was een drama voor Groningen, bij rust was het al 0-3. "Daarna gingen we meer de lange bal spelen. In de eerste minuut van de tweede helft schoot Jesper Drost nog net voorlangs, maar we hebben verder veel te weinig gecreëerd en veel te veel weggegeven. Dit gaan we de komende week zeker met elkaar bespreken. Dan gaat de focus weer op de uitwedstrijd tegen Excelsior", doelt Padt op het volgende duel, dat volgende week zaterdag gespeeld zal worden op Woudestein.

Padt, en met hem heel Groningen, had deze treurige start van de competitie absoluut niet verwacht. "We hebben een goede voorbereiding gehad en gingen met een goed gevoel deze wedstrijd in. Dan krijg je echter een tegendoelpunt te verwerken. Dan is dat goede gevoel snel weer verdwenen", verzucht de doelman van Groningen.

[photo,99778,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen