Real Madrid laat Jesé Rodríguez naar PSG vertrekken

8 augustus 2016, 14:11

Jesé Rodríguez stapt definitief over naar Paris Saint-Germain. De 23-jarige Spaanse aanvaller heeft maandag een contract voor vijf seizoenen getekend bij de kampioen van Frankrijk. Hij is afkomstig van Real Madrid, waar hij niet van een basisplaats verzekerd was. Met de deal is naar verluidt 25 miljoen euro gemoeid.

"Ik ben erg blij om bij Paris Saint-Germain aan de slag te gaan. Het is één van de beste clubs van Europa", aldus Jesé op de officiële website van Paris SG. "Net als de club heb ik grote ambities voor de komende jaren. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de nieuwe coach Unai Emery. Iedereen in Spanje, maar ook in Europa kent zijn kwaliteiten." Emery leidde Sevilla in de afgelopen drie seizoenen naar de winst van de Europa League.

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Gareth Bale zijn de vaste aanvallers van Real Madrid en met de terugkeer van Alvaro Morata bij de club werden de kansen op speeltijd voor Jesé alleen maar kleiner. "Ik sta te popelen om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging in mijn carrière", besluit Jesé.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen