Sampaoli treft incompleet Real: "Genoeg kwaliteit over"

8 augustus 2016, 21:21

Zijn eerste officiële wedstrijd als hoofdcoach van Sevilla is meteen een mooie voor Jorge Sampaoli. De 56-jarige Argentijn, die de succesvolle Unai Emery opgevolgd heeft in Andalusië, strijdt met zijn ploeg in het Lerkendalstadion in Trondheim met Real Madrid om de UEFA Super Cup.

"Ik ben zeer verheugd om hier te zijn en betrokken te zijn bij deze finale", sprak Sampaoli op de persconferentie in aanloop naar de clash tussen Sevilla en Real Madrid. De voormalig bondscoach van Chili is zeer benieuwd. "De integratie van onze stijl heeft tijd nodig. Het is het belangrijkste dat de spelers erin geloven", aldus de oefenmeester.

Hoewel Real Madrid het zonder Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos, Keylor Navas, Pepe en Karim Benzema moet stellen, heeft Sampaoli veel respect voor de tegenstander. "Ze hebben een aantal topwedstrijden gespeeld in de voorbereiding en er blijft genoeg kwaliteit over. Wij zijn zeer gretig voor deze wedstrijd en ik wil niet zien dat een andere ploeg domineert tegen mijn team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen