Villa al half jaar zonder winst: "Kwetsbaar en nerveus"

11 augustus 2016, 09:06

De gifbeker moet helemaal leeg bij Aston Villa. Alsof het afgelopen seizoen, met de kansloze degradatie uit de Premier League, nog niet erg genoeg was, ging de ploeg uit Birmingham woensdagavond tot overmaat van ramp met 3-1 onderuit tegen Luton Town. Manager Roberto Di Matteo baalt stevig van het verlies tegen de League Two-club in de EFL Cup.

Di Matteo kreeg de taak om Villa weer omhoog te helpen, maar heeft nu zijn eerste twee officiële duels met zijn nieuwe club verloren. In het Championship werd er ook al verloren van Sheffield Wednesday. "We kwamen verdiend op voorsprong tegen Luton, maar daarna werd het onsamenhangend. We waren geen team en dat is moeilijk te verklaren", aldus Di Matteo, die duidelijk dus nog zoekende is met The Villans.

Villa is al sinds 6 februari (!) zonder overwinning. "Het is kwetsbaar en nerveus. Dat het zo erg zou zijn, had ik niet verwacht", stelt Di Matteo. "We moeten winnen om weer vertrouwen te krijgen. We laten onszelf zitten en moeten terug naar de basis", vindt de Italiaan.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen