Heerenveen met zelfde namen, Troupée in Utrecht-basis

12 augustus 2016, 19:00

De tweede speelronde van de Eredivisie wordt op deze vrijdagavond geopend door sc Heerenveen en FC Utrecht. De Friezen en Domstedelingen trappen om 20.00 uur af in het Abe Lenstra Stadion en worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot.

Bij sc Heerenveen ontbreken Sam Larsson, Doke Schmidt en Mitchell te Vrede wegens blessures. Willem Huizing is er, na zijn bliksemsnelle rode kaart in de invalbeurt tegen AZ (2-2), niet bij vanwege een schorsing. Reza Ghoochannejhad heeft weer een basisplaats, Henk Veerman zit opnieuw op de reservebank. Morten Thorsby en Simon Thern keren terug in de selectie, maar staan niet aan de aftrap. Trainer Jurgen Streppel kiest namelijk voor dezelfde elf als vorige week.

Bij FC Utrecht is alleen Mark van der Maarel er nog niet bij, iets wat ook geldt voor Jeff Hardeveld. Andreas Ludwig is weer buiten de basis gevallen. Sébastien Haller en Rubio Rubin moeten voorin voor de doelpunten zorgen bij de ploeg van coach Erik ten Hag. Wat opvalt, is dat Sean Klaiber vervangen is door de jonge Giovanni Troupée.

Opstellingen

sc Heerenveen: Mulder; Marzo, St. Juste, Van Aken, Bijker; Van Amersfoort, Schaars, Namli; Slagveer, Reza en Zeneli.

FC Utrecht: Ruiter; Troupée, Leeuwin, Janssen, Conboy; Strieder, Ramselaar, Amrabat, Ayoub; Rubin, Haller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen