Ruiter wil zich niet bezighouden met interesse van AZ

12 augustus 2016 – Robbin Ruiter was vrijdag flink teleurgesteld door het gelijkspel van FC Utrecht tegen sc Heerenveen (2-2). Daardoor wachten de Domstedelingen na twee duels nog op hun eerste overwinning.

Ruiter wil zich niet bezighouden met interesse van AZ

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Iedereen is teleurgesteld, ik denk dat wij zeker het betere van het spel hadden", vertelt Ruiter in gesprek met FOX Sports. "Die tweede treffer is zwaar onterecht, dat was een overtreding. St. Juste komt vol invliegen en heeft geen enkele intentie om de bal te spelen. Hij raakte mij vervolgens op mijn rechterarm. Ongelooflijk dat de scheidsrechter dat niet ziet."

Mogelijk maakt Ruiter deze zomer nog een transfer. AZ heeft namelijk serieuze belangstelling voor de sluitpost. "Ik hou me daar geen moment mee bezig. Ik richt me alleen op de eerstvolgende wedstrijd met FC Utrecht en ben nog niet zo heel erg lang fit. Op de training groei ik en in de wedstrijden maak ik stappen. Daar gaat het op dit moment om."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd