Janssen noemt beide goals Heerenveen 'discutabel'

12 augustus 2016, 23:41

Willem Janssen is van mening dat scheidsrechter Jeroen Manschot en diens assistenten vrijdagavond tijdens de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (2-2) wel wat beter bij de les hadden kunnen zijn. De aanvoerder van FC Utrecht vindt dat aan beide Friese doelpunten een overtreding vooraf ging.

"Ik heb een beetje een dubbel gevoel", sprak Janssen na afloop van de 2-2 tegen FCUpdate.nl. "Ik denk namelijk dat we de wedstrijd in het slot hadden kunnen gooien, vooral met die goede kans op de 1-3", doelt Janssen op de mogelijkheid voor Sébastien Haller aan het begin van de tweede helft. "Het is jammer dat we door een discutabele goal de 2-2 om de oren krijgen. Het einde van het duel was vervolgens voor hun, maar ik denk dat het wel een bepalend moment was."

"Natuurlijk mag een tegendoelpunt uit een spelhervatting niet gebeuren, maar ik denk wel dat het een overtreding was", vervolgt Janssen. "Ik zag St. Juste (Jeremiah, red.) er redelijk lomp in komen. Ik dacht ook nog aan buitenspel. Het is gewoon jammer, zeker omdat er bij de eerste tegengoal al een duidelijke overtreding werd gemaakt op Kevin Conboy. We mogen het natuurlijk niet zo makkelijk weggeven, maar een overtreding is gewoon een overtreding", aldus de Utrecht-captain, die dus baalt van het optreden van de arbitrage.

Door het gelijkspel is Utrecht nog steeds zonder overwinning in het nog prille seizoen, aangezien er vorige week met 1-2 van PSV verloren werd. "Er had meer ingezeten, maar met het spel en de prestatie kunnen we over het algemeen wel verder. Er kunnen genoeg dingen beter, maar als je zo'n uitwedstrijd grotendeels kan controleren, dan is dat verder prima", vindt Janssen.

Later dit weekend verschijnt er een groter interview met Janssen op FCUpdate.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen