Excelsior wint ook van Groningen met sensationeel slot

13 augustus 2016, 21:33

Na de verrassende zege in Enschede heeft Excelsior ook zijn tweede competitieduel met winst afgesloten. In eigen huis werd een teleurstellend FC Groningen met 2-0 verslagen. Het mooiste moment van de wedstrijd werd voor het laatst – in de blessuretijd – bewaard.

FC Groningen had iets goed te maken in Kralingen. De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen verliep namelijk volledig anders dan gehoopt. In de Euroborg onderging het elftal van Ernest Faber een flinke vernedering tegen Feyenoord (0-5).

De Rotterdammers kregen kans op kans, en vonden telkens heel eenvoudig het gaatje in de Groningse defensie. Die was namelijk zo lek als een mandje. Zonder de vertrokken leider Rasmus Lindgren miste de communicatie volledig achterin. Etienne Reijnen en Hedwiges Maduro waren meerdere malen de weg kwijt en zagen de thuisploeg al vroeg op voorsprong komen. Jurgen Mattheij kon van dichtbij toeslaan uit een vrije trap van Ryan Koolwijk.

In de absolute slotfase leek FC Groningen alsnog langszij te komen via een kopbal van Sergio Padt, die meeging naar voren. Hij raakte de paal en eiste net geen heldenrol op. In de counter die volgde schoot Vermeulen nog voor de middenlijn raak in een open doel. Een sensationeel slotstuk van een matige wedstrijd in Rotterdam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen