Faber: "Als we zo starten, heb je weinig in te brengen"

13 augustus 2016, 23:56

FC Groningen is na anderhalve speelronde de hekkensluiter in de Eredivisie. Een week na de 5-0 nederlaag tegen Feyenoord verloren de noorderlingen zaterdag met 2-0 bij Excelsior. Coach Ernest Faber baalt vooral van het slechte begin van zijn team. Al binnen twee minuten keek FC Groningen tegen een 1-0 achterstand aan op Woudestein, zei hij na afloop bij FOX Sports.

"Als we starten zoals we vandaag deden, heb je weinig in te brengen", citeert de officiële website van FC Groningen Faber. "In het begin mogen we blij zijn dat het 1-0 blijft, want Padt pakt een heel goede bal. In de tweede helft speelden we best behoorlijk. We moeten de komende tijd snel doorschakelen en de stap naar de uitvoering in de wedstrijd zien te maken."

Ondanks het pak slaag tegen Feyenoord liet Faber zijn basiself intact voor het treffen met Excelsior. "Je geeft het team vertrouwen en ik zag ook afgelopen week goede dingen op de training. Maar een wedstrijd is weer net iets anders. Ik heb niets te klagen over de arbeid op de trainingen. Maar nu moeten we het nog zien toe te passen in wedstrijden. Je moet het wel kunnen op momenten dat het zover is. Daad bij woord voegen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen