Fraser sportief: "Waarom zouden wij ADO tekort doen?"

14 augustus 2016, 00:03

Henk Fraser leed zaterdag zijn eerste nederlaag als coach van Vitesse. Uitgerekend ADO Den Haag, de club die hij deze zomer verliet om aan de slag te gaan in Arnhem, zegevierde met 2-1 in de Gelredome. Dat Fraser juist van ADO verliest, doet geen extra pijn bij hem.

"Ik ben met 99 procent van de mensen uitstekend uit elkaar gegaan. Ik had natuurlijk wel willen winnen, maar ik heb geen rancune", zegt Fraser bij Omroep Gelderland. Hij vindt het dus niet extra vervelend om van ADO te verliezen. "Nee, want dan zou het ook extra pijn doen als ik tegen Feyenoord, Sparta, PSV en FC Utrecht verlies. Natuurlijk wil je altijd van je vriend winnen, maar nu heeft mijn vriend gewonnen."

Dat is terecht, vindt Fraser. "Als je wint, is het vaak terecht. Daarmee zeg ik niet dat wij slecht gespeeld hebben en geen kansen hebben afgedwongen, maar we speelden tegen een goed verdedigende ploeg en die in de omschakeling gewoon uitstekende doelpunten maakt", aldus Fraser, die Vitesse niets kwalijk neemt. "Nee, ADO heeft het goed gedaan. Waarom zouden wij ze dan iets tekort doen. Mijn jongens hebben er alles aan gedaan, tot het eind. Maar het was niet genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen