Anastasiou pakt punt in ArenA: "Dit is een mooie boost"

14 augustus 2016, 10:31

Omdat Ajax het verzuimde om in de tweede helft op 3-1 te komen, bleef Roda JC Kerkrade hoop koesteren op een punt in Amsterdam. Deze kwam er uiteindelijk ook, omdat Tom van Hyfte vlak voor tijd met een kopgoal voor de 2-2 tekende in de ArenA. Het stemt coach Yannis Anastasiou tot tevredenheid.

Vertrouwen was de sleutel tot succes, gaf Anastasiou na afloop aan bij FOX Sports. "Ik heb tegen de jongens gezegd dat we zo lang mogelijk in de wedstrijd moesten blijven. Ik wist dat we in de laatste fase van de wedstrijd met onze kracht en fitheid vol druk konden zetten. Dat hebben we dan ook gedaan. Ik vind dat wij, op basis van de laatste dertig minuten, een punt verdiend hebben. We zijn er tot de laatste minuut in blijven geloven. Het doelpunt kwam laat, maar beter laat dan nooit."

"Dit is een mooi resultaat", vervolgt Anastasiou. "We hebben laten zien dat we de juiste kracht en fitheid hebben. Ik vind wel dat we voorin nog meer moeten laten zien. We zijn nog niet klaar met het proces, maar we zijn op de goede weg. Dit is een mooie boost", besluit de Roda-coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen