Lacazette laat transferwaarde stijgen met hattrick voor Lyon

14 augustus 2016, 17:35

Alexandre Lacazette is druk bezig om zijn eigen transferwaarde te laten stijgen. De begeerde spits van Olympique Lyon was zondag van onschatbare waarde voor zijn club in het eerste duel van het nieuwe seizoen.

Lacazette nam zijn ploeg bij de hand op bezoek bij AS Nancy. De aanvaller tekende na ruim een half uur voor het openingsdoelpunt en op slag van rust sloeg hij nog een keer toe. Uiteindelijk bekroonde de doelpuntenmachine zijn wedstrijd in de negentigste minuut met een hattrick. Hij was daardoor in zijn eentje verantwoordelijk voor de 0-3 overwinning.

Door de zege staat Lyon op doelsaldo bovenaan in de Ligue 1. Zes andere ploegen wisten hun eerste wedstrijd van het seizoen eveneens om te zetten in drie punten, waaronder landskampioen Paris Saint-Germain. Alleen AS Monaco en Guingamp speelden in een onderling duel gelijk.