Hake gematigd tevreden: "Ik denk dat wij goed stonden"

14 augustus 2016, 18:01

René Hake gaf zondag na afloop van het duel met Feyenoord toe dat de 2-0 zege voor de Rotterdammers terecht was. FC Twente had weinig te vertellen in Rotterdam en kwam maar moeizaam voor het doel van goalie Brad Jones. De trainer zag echter ook aanknopingspunten.

"Ik denk dat wij goed stonden en het spel van Feyenoord redelijk goed konden vertragen", vertelt Hake in gesprek met FOX Sports. "Dan heb je zelf een aantal momenten dat je de bal veroverd en naar voren kunt spelen. Daar moet je dan nauwkeuriger in zijn om iets te kunnen creëren. Richting de eindfase was het echter allemaal net niet."

In de tweede helft drukte Feyenoord soms het gaspedaal in. "Feyenoord kwam binnen tien minuten een keer of drie, vier keer door. Dat had allang de beslissing kunnen zijn. Feyenoord hield ons misschien wel heel lang in de wedstrijd. Dan zou je hem zomaar nog kunnen binnenschieten en de 1-1 maken. Dat was onverdiend geweest, maar dat hadden we niet erg gevonden."

Hakim Ziyech loopt ondertussen nog altijd rond in het shirt van de Tukkers. Beide partijen wachten eigenlijk op een transfer. "Dat het lastig is, is duidelijk. Je moet veel contact met hem hebben, met hem communiceren. Hij moet op die manier ook zijn hoofd er bij houden, want dat is uiteindelijk ook in zijn eigen belang als hij de volgende stap gaat maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen