Sevilla gehavend na Barça-thuis: "Verdiende winnaar"

15 augustus 2016, 12:22

FC Barcelona won gisteren (zondag) de eerste wedstrijd om de Spaanse Supercup op bezoek bij Sevilla: 0-2. Daarmee dwong Barcelona een goede uitgangspositie af voor de return van aanstaande woensdag, in eigen huis. Volgens Sevilla-trainer Jorge Sampaoli was de zege van Barcelona verdiend.

"Wij speelden een erg goede eerste helft, maar na rust werden we overklast", zo zei de Chileense oefenmeester na afloop van de wedstrijd tegen de verzamelde pers. "Het is de eerste wedstrijd sinds mijn komst waarin we niet hebben gescoord. Dat is overigens geen kwestie van een nieuwe spits nodig hebben."

"We zorgden in de tweede helft voor te weinig gevaar. En de kansen die we kregen, benutten we niet. Bovendien gaven we Barcelona de kans om gevaarlijke counters in te zetten" Eerder speelde Sevilla ook al tegen Real Madrid, voor de Europese Supercup. "We spelen elke drie dagen en hebben wat blessures. We moeten afwachten wie er fit zijn voor de terugwedstrijd. We willen graag winnen, maar moeten ook rekening houden met de competitiestart, de zaterdag erop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen