NAC verwelkomt andermaal huurling van Man City

15 augustus 2016, 19:19

NAC Breda is erin geslaagd om opnieuw een speler van Manchester City te huren. In navolging van David Faupala, Thomas Agyepong en Ashley Smith-Brown maakt ook Brandon Barker tijdelijk de overstap naar het Rat Verlegh Stadion. NAC maakt officieel bekend dat de 19-jarige vleugelaanvaller komende vrijdag al inzetbaar is tegen MVV Maastricht (thuis).

Barker traint vanaf dinsdag mee met de selectie van NAC. Het Man City-talent komt uit de voeten op beide flanken in de voorhoede. Al sinds zijn achtste levensjaar is hij verbonden aan Man City, waar hij in het seizoen 2013/2014 uitgeroepen werd tot 'Academy Players' Player of the Year'. In februari 2016 maakte Barker in het FA Cup-duel met Chelsea speelminuten bij Manchester City, dat hem in 2015 voor even uitleende aan Rotherham United.

"Brandon is een speler die, ondanks zijn jonge leeftijd, al flink wat jaren meeloopt in het EDS en tegen het eerste elftal aanzit", zegt technisch directeur Hans Smulders op de clubwebsite. "Om die stap te maken heeft hij echter vlieguren nodig en tijd om zich te ontwikkelen als voetballer en mens. Die kans krijgt hij bij NAC. Aangezien wij nog op zoek waren naar een vleugelspeler is dit een win-win situatie. Hij maakt ons direct beter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen