Mahrez: "Paar clubs kan me aan het denken zetten"

17 augustus 2016, 13:31

Het is nog maar de vraag of Riyad Mahrez na de zomer nog in het shirt van Leicester City zal spelen. De Algerijnse smaakmaker van de sensationele Engelse kampioen van het seizoen 2015/2016 stelt dat hij zijn huidige club eventueel wel wil verlaten, als 'twee of drie' van de grootste clubs ter wereld voor hem aankloppen in het King Power Stadium.

De 25-jarige vleugelaanvaller, die afgelopen seizoen tot Speler van het Jaar werd verkozen in de Premier League, wordt al tijden in verband gebracht met de grootste clubs ter wereld. Echt concreet werd het echter nog niet, waardoor het afwachten is. "Als een Braziliaan in positieve zin opvalt, dan speelt hij zo bij Real Madrid. Voor ons is het wat lastiger, wij moeten meer presteren", zegt Mahrez tegen France Football. "De Premier Leauge is super, daar wil ik zo lang mogelijk blijven. Toch zijn er twee of drie clubs in de wereld die je aan het denken zetten als ze komen."

Leicester-manager Claudio Ranieri maakte afgelopen week duidelijk dat er nog geen bod op Mahrez is gedaan en dat hij verwacht dat de Algerijn aan boord zal blijven. Ondertussen scoorde Mahrez in de Premier League-opener tegen Hull City, die wel met 2-1 verloren werd. "We weten dat wij niet weer de titel zullen pakken. We zijn geen Manchester United of Chelsea", sprak hij na afloop. "Mensen verwachten nu wel heel veel van ons."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen