Becker gaat naar ADO: "De juiste keuze voor mij"

17 augustus 2016, 20:55

Het had wat voeten in de aarde, maar de transfer van Sheraldo Becker naar ADO Den Haag is zo goed als afgerond. De aanvaller van Ajax tekent donderdag, als hij met succes de medische keuring ondergaat, een driejarig contract in de Hofstad.

Hoewel de overstap dus nog zijn beslag moet krijgen, blikt Becker bij FOX Sports alvast vooruit op de transfer. "Het heeft een tijdje geduurd, maar ik ben blij dat het nu rond is. Er waren opties in Engeland en Turkije, maar na een gesprek met Zeljko Petrovic kreeg ik een goed gevoel bij ADO. De juiste keuze voor mij op dit moment."

Coach Petrovic liet afgelopen weekend al weten dat hij Becker dolgraag naar ADO wilde halen. "We hebben hem nodig en ik heb aan Becker beloofd dat hij kan komen. En als ik iemand beloofd heb dat hij kan komen, dan wil ik menselijk zijn. Ik zou het verschrikkelijk vinden als hij niet zou komen. Als het moet, dan ga ik het zelf wel betalen. Het gaat mij niet om geld, maar om menselijke principes. We zijn bezig, het komt hopelijk wel rond. We zijn echter geen Ajax of Real Madrid: we kunnen hem niet in één dag halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen