Davidson naar Groningen: "Wilde terug naar Nederland"

18 augustus 2016, 18:35

Jason Davidson is terug in de Eredivisie. De linksachter droeg tussen 2012 en 2014 het tenue van Heracles Almelo en gaat nu bij FC Groningen aan de slag, dat de verdediger huurt van Huddersfield Town. De Australiër is blij dat hij weer in Nederland kan gaan voetballen.

"Ik heb bij Heracles een goede tijd gehad en wilde graag weer terug naar Nederland", zegt Davidson op de website van Groningen. "De competitie staat hoog aangeschreven en toen FC Groningen deze week de interesse kenbaar maakte, merkte ik dat ze me heel graag wilden hebben. Het was voor mij belangrijk naar een club te gaan die het echt in me ziet zitten."

De eredivisionist huurt Davidson voor één seizoen en heeft daarna de optie om hem definitief in te lijven. "Toen Groningen voorbij kwam, voelde dat als een mooie kans", zegt de linksback, die bij de club met Bryan Linssen een oude bekende treft. "Ik heb Bryan gebeld en hij had alleen maar positieve woorden over de club. We waren bij Heracles Almelo een goed koppel op links, het klikte fantastisch. Ik kan niet wachten om hem morgen weer op het trainingsveld te zien. Het is fijn om al iemand te kennen binnen de selectie."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen