Wuytens blij met winst en twee goals: "Perfect eigenlijk"

19 augustus 2016, 02:18

Heel vaak scoort Stijn Wuytens niet, maar donderdagavond was het ineens twee keer raak voor de middenvelder van AZ. Met die dubbelklapper had de basisspeler vanavond een groot aandeel in de 0-3 overwinning van zijn ploeg bij FK Vojvodina. De Belg is vanzelfsprekend blij met de overwinning en zijn doelpunten.

De tweede treffer van Wuytens, die de 0-3 betekende in de Europa League-playoff, was van grote schoonheid. Met veel gevoel krulde hij een vrije trap tegen het net. "Ik wist dat ik hem goed raakte en dan weet je vaak dat hij er in kan gaan. Ja, dat was fijn natuurlijk", reageert hij bij RTV Noord-Holland.

In de eerste helft trof de middenvelder doel met een rake kopbal. "Ik zag dat de voorzet kwam. Hij werd nog wat aangeraakt waardoor de bal de lucht in ging. Ik drukte hem in een hoek, de keeper raakte hem maar hij was te machtig voor hem", weet Wuytens, die spreekt van een prima optreden van zijn ploeg. "Perfect eigenlijk. We hebben weinig weggegeven, heel volwassen gespeeld. Dat is fijn."[photo,100045,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen