Nijland mag het laten zien tegen oude club PSV

19 augustus 2016, 13:46

Stef Nijland krijgt zaterdagavond (vanaf 19.45 uur) de kans in de spitspositie bij PEC Zwolle. De 28-jarige aanvaller mag het zodoende laten zien tegen PSV, de club waar hij tussen 2008 en 2013 onder contract stond maar nooit echt wist door te breken en meerdere keren verhuurd werd.

Nijland mag in de basis beginnen, omdat Anass Achahbar wat hamstringklachten heeft en daarom vanaf de bank start. Ook Youness Mokhtar is niet helemaal okselfris (liesklachten) en wordt daarom in de basis vervangen door Philippe Sandler. Dat houdt in dat de vandaag (vrijdag) jarige Queensy Menig (21) naar de linkerflank verhuist. Mustafa Saymak is nog niet inzetbaar, wat ook geldt voor Rick Dekker, Wouter Marinus en Django Warmerdam. Dat trio traint wel weer volledig met de selectie.

PEC Zwolle opende het seizoen met een 1-1 gelijkspel bij NEC en een verrassende 0-3 thuisnederlaag tegen Sparta Rotterdam, waardoor het op de vijftiende plaats staat. "Dat is niet goed", zegt coach Ron Jans tegen RTV Oost. "Ik heb het gevoel dat de ploeg dacht: het gaat altijd goed in het begin van de competitie en Sparta is gepromoveerd. Daar was ik niet tevreden over.  Maar dat ben ik wel over deze trainingsweek. Ik denk dat we meer agressie in ons spel gaan leggen, met name in het bal veroveren. En dat is ook hard nodig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen