NEC en Heerenveen speelden alleen nog maar gelijk

19 augustus 2016, 19:03

NEC en SC Heerenveen binden zaterdag in de Nijmeegse Goffert de strijd met elkaar aan. Beide teams speelden in de eerste twee wedstrijden van het nieuwe eredivisieseizoen gelijk. NEC deed dat tegen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles, Heerenveen remiseerde tegen AZ en FC Utrecht.

Hyballa rekent op offensief Heerenveen

"Het liefst zoeken we naar een balans tussen de tweede helft tegen PEC Zwolle, waarin we vooral veel strijd hebben getoond en de eerste helft tegen Go Ahead Eagles, waarin we voetballend sterk waren. Als we dat combineren, maken we echt een goede kans, hoewel we ook dan moeten accepteren dat er fases zullen zijn in de wedstrijd dat Heerenveen de betere partij kan zijn."

Streppel tevreden over start van seizoen

Over de komende tegenstander, zegt Streppel: "Ze hebben nieuwe spelers en een nieuwe coach, waardoor ze misschien nog een beetje zoekende zijn. NEC heeft de weg naar boven wel gevonden. In de eerste helft tegen PEC Zwolle was het nog wat moeizaam, maar daarna zijn ze anderhalve wedstrijd stabiel geweest. NEC heeft het vorig seizoen prima gedaan. Dit jaar zijn er wat wisselingen, maar ik denk wel dat ze boven de streep gaan eindigden. We krijgen het morgen niet gemakkelijk, maar hebben absoluut kans op een goed resultaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen