Pastoor: "Belangrijkste is om naar jezelf te kijken"

19 augustus 2016, 20:52

Sparta Rotterdam-coach Alex Pastoor kijkt in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen medepromovendus Go Ahead Eagles, komende zondag op het eigen Kasteel, vooral naar zijn eigen ploeg.

"We zijn erop voorbereid. Het belangrijkste is om naar jezelf te kijken. Op het moment dat we goed zijn, dan maken we een uitstekende kans op een overwinning", aldus Pastoor bij RTV Rijnmond. De oefenmeester zegt nog niets over zijn opstelling. Roland Bergkamp en Daniël Breedijk ontbreken bij Sparta. "Het puzzelen is begonnen. Loris Brogno en Kenny Dougall zijn goede voorbeelden. Zij moesten wachten op hun beurt en zijn nu al een klasse beter dan vorig jaar. De concurrentie kan ook betekenen dat ze een andere plek zullen innemen dan in het kampioensjaar."

Sparta keerde met een nederlaag tegen Ajax terug op het hoogste niveau, maar won vorige week met 3-0 bij PEC Zwolle. Tegenstander Go Ahead Eagles speelde afgelopen weekend met 2-2 gelijk tegen NEC, nadat het met 3-0 verloor bij ADO Den Haag in de eerste speelronde. De formatie uit Deventer kan tegen Sparta mogelijk niet beschikken over Xandro Schenk. Hij heeft een hamstringblessure en ondergaat zaterdag een laatste test, schrijft De Stentor. Mocht Schenk niet kunnen spelen, dan is Norichio Nieveld zijn vermoedelijke vervanger.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen