Buitenland: Rostov wint, eerste puntenverlies voor Zulte

20 augustus 2016, 22:28

FC Rostov heeft vertrouwen getankt voor de return tegen Ajax in de laatste voorronde van de Champions League. De Russische club won zaterdag in de nationale competitie voor eigen publiek met 3-0 van Tom Tomsk. Ivan Novoseltsev, Saeid Ezatolahi en Alexandr Erokhin waren trefzeker voor Rostov.

Rostov, dat door de winst naar een gedeelde tweede plaats in de Russische competitie klimt, speelt komende woensdag op eigen veld de return tegen Ajax met als inzet een plek in de groepsfase van de Champions League. De eerste ontmoeting in de Amsterdam ArenA eindigde afgelopen dinsdag in een 1-1 gelijkspel.

In België leed koploper Zulte Waregem haar eerste puntenverlies van het nieuwe seizoen. Op eigen veld werd met 1-1 gelijkgespeeld tegen KV Oostende. M'Baye Leye redde in de 56ste minuut het punt voor Essevee. Club Brugge verloor eerder op de dag met 2-1 bij Kortrijk. Twee goals van Idriss Saadi in de eerste elf minuten bleek de ploeg van basisspelers Stefano Denswi, Ruud Vormer en de afwezige Ricardo van Rhijn te machtig, ondanks de aansluitingstreffer van Hans Vanaken in de 33ste minuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen