Klaassen schaamt zich: "Dat is echt een schande"

21 augustus 2016, 11:14

Ajax en thuiswedstrijden, het is dit seizoen nog geen goede combinatie. In de Champions League-voorronde speelde de ploeg van Peter Bosz twee keer gelijk in eigen stadion terwijl het in de competitie niet wist te winnen van Roda JC. Het absolute dieptepunt werd zaterdag bereikt, toen er beschamend met 1-2 werd verloren van Willem II. Aanvoerder Davy Klaassen is furieus.

"Het was geen fijn sfeertje in de kleedkamer. Ik denk dat iedereen zich wel kan verwijten dat we niet zo hebben gespeeld als we kunnen", zegt de aanvallende middenvelder bij FOX Sports. De captain had Ajax binnen één minuut nog wel op voorsprong gebracht. "Het gebeurt niet vaak dat je uit de eerste aanval gelijk scoort. En eigenlijk alles wat er daarna gebeurt, is Ajax-onwaardig."

Klaassen wilde zijn ploeg over het dode punt te helpen, maar dat lukte niet. "Je probeert de boel natuurlijk wel op te peppen, maar als het echt niet loopt en die scherpte zit er echt niet in, dan is dat wel moeilijk. De eerste helft was echt een schande. Tegen een ploeg die de eerste twee wedstrijden van de competitie kansloos heeft verloren. En hier kwamen ze er af en toe gewoon uit. Dat is ongelooflijk. In de tweede helft gingen zij met elf man achter de bal staan. Daar hebben wij het zelf naar gemaakt door met 1-2 achter te komen. We kwamen er niet doorheen. Ik had niet het gevoel dat het nu echt tegen zat, ik denk dat het gewoon aan onszelf lag."

Ajax zal zich snel moeten herpakken, aangezien de ploeg woensdag de levensbelangrijke wedstrijd tegen FC Rostov speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen