FC Twente-spits Ünal dolblij: "Soms overkomt dit je"

21 augustus 2016, 15:10

Enes Ünal gaf zondag zijn visitekaartje af bij FC Twente. De 19-jarige aanvaller, gehuurd van Manchester City, stond tegen FC Groningen voor het eerst in de basis en scoorde meteen drie keer. Hiermee zette hij zijn ploeg op een 0-3 voorsprong, maar dit bleek nog niet voldoende voor de winst. FC Groningen kwam terug tot 3-3, maar diep in blessuretijd bezorgde Jari Oosterwijk de Tukkers alsnog de zege.

"Gelukkig hebben we nog gewonnen", lacht Ünal op de website van FC Twente. De spits kan hierdoor spreken van een fantastische middag. "Een heel mooie dag. Dit voelt geweldig. Fantastisch dat Jari 'm nog afmaakt en we uiteindelijk toch hebben gewonnen." Zelf stond Unal ook een beetje te kijken van het feit dat hij drie keer scoorde. "Soms overkomt dit je en lukt het gewoon. Ik doe altijd mijn best en probeer te scoren."

Zijn tweede treffer maakte Ünal na een prima actie van Hakim Ziyech, de spelmaker van Twente. "We begrijpen elkaar, voelen elkaar aan. Soms is oogcontact genoeg. Ik vind het mooi om het Hakim te spelen", glundert de huurling, die na ruim zeventig minuten gewisseld werd. "Ik ben net pas aangesloten en heb nog niet honderd procent ritme. We nemen het stap voor stap, zodat ik straks negentig minuten kan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen