Toornstra: "Winnaarsmentaliteit getoond en overleefd"

21 augustus 2016, 20:19

Jens Toornstra toonde zich zondag tevreden met de overwinning van Feyenoord op Heracles Almelo (0-1). De Rotterdammers staan na drie speelronden op negen punten. Bovendien incasseerde het nog geen tegendoelpunt en staat het bovenaan in de Eredivisie.

"Van de drie wedstrijden die we hebben gespeeld, was dit de lastigste", geeft Toornstra aan op de officiële website van de Stadionclub. "We kregen de eerste helft kansen om de wedstrijd al eerder te beslissen, maar als dat niet lukt, moet je de overwinning op deze manier over de streep trekken."

Toornstra zag Feyenoord vechtlust tonen tegen Heracles. "Zeker in de tweede helft, toen we onder druk kwamen te staan, hebben we winnaarsmentaliteit getoond en uiteindelijk overleefd. Het staat vast dat we beter moeten spelen, maar we gaven weinig weg en in het veld stonden we er voor elkaar. Dat is dus positief."

"Het belangrijkste is dat we op deze weg verder gaan, al zijn er op basis van de wedstrijd nog veel verbeterpunten. Aan de andere kant zitten wedstrijden als deze er altijd tussen in een seizoen. Dan is het taak om te zorgen dat je wint, zoals we hebben gedaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen