Prachttreffer Asensio helpt Real Madrid aan overwinning

21 augustus 2016, 22:06

Real Madrid kende zondagavond weinig moeite in zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Op bezoek bij Real Sociedad waren de Madrilenen veel te sterk voor de tegenstander. Sociedad mocht van geluk spreken met de 0-3 eindstand.

De bezoekers uit Madrid stonden razendsnel op voorsprong tegen Real Sociedad. Gareth Bale kopte na twee minuten zijn eerste treffer van het seizoen al tegen de touwen. De mooiste goal van de avond kwam echter op naam van Marco Asensio Willemsen. De halve Nederlander controleerde perfecte een lange bal, waarna hij die met een stift over de keeper heen lepelde.

Aan de kant van Real Madrid ontbrak nog Cristiano Ronaldo. Alvaro Morata kreeg bij zijn terugkeer direct een basisplaats en oogde gretig. Bale tekende in de blessuretijd voor het laatste doelpunt van de avond. Eerder maakte FC Barcelona ook al geen fout bij de start van het nieuwe seizoen. Het team van Lionel Messi was met 6-2 veel te sterk voor Real Betis.