Hoedt en Mertens scoren, De Boer onderuit met Inter

21 augustus 2016, 22:51

Het begin van de Serie A heeft voor Frank de Boer niet het gewenste resultaat opgeleverd. De nieuwe coach van Internazionale verloor op bezoek bij Chievo. Wesley Hoedt was trefzeker in een doelpuntrijke overwinning van Lazio en Dries Mertens toonde zich een gouden invaller.

Debuut De Boer

De Boer begon aan het seizoen met een uitduel bij Chievo Verona. Valter Birsa stond een succesvol debuut van de Nederlandse coach in de weg. Hij scoorde namelijk beide doelpunten van de thuisploeg tijdens de 2-0 overwinning. Internazionale opereerde nog niet als een team zoals De Boer dat graag ziet van zijn elftal. Het zal een zware opgave voor hem worden om succes te boeken met Inter.

Doelpuntrijke zege

Wesley Hoedt is in de eerste wedstrijd van Lazio direct trefzeker geweest. De centrale verdediger zette met een kopbal zijn werkgever op een 0-2 voorsprong tegen Atalanta. Wat volgde was een doelpuntrijk duel. Atalanta kwam terug tot een 2-3 tussenstand, waarna Danilo Cataldi de 2-4 scoorde voor Lazio. Andrea Petagna bracht de spanning nog terug, maar dichter bij dan 3-4 kwam Atalanta niet.

Gouden Mertens

Dries Mertens heeft zondagavond een gouden rol vervuld voor Napoli. De Italiaanse topclub stond op een 2-0 achterstand bij Pescara op het moment dat hij binnen de lijnen kwamen. In drie minuten tijd stelde Mertens orde op zaken door er 2-2 van te maken, maar een zege zat er niet meer in voor Napoli. Arkadiusz Milik maakte in de slotfase nog zijn competitiedebuut.

Overige uitslagen Serie A

Bologna – Crotone 1-0

Empoli – Sampdoria 0-1

Genoa – Cagliari 3-1

Palermo – Sassuolo 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen